Rólunk

RAD 2000 Kft.

Cégünk 2000-ben alakult, de jelenlegi tevékenységét 2008-as tulajdonos váltás óta végzi. A székhely és a telephely Siófokon található. Társaságunk rendelkezik a munkák elvégzéséhez szükséges gyártói tanusítványokkal, technológiákkal és eszközökkel. Munkavállalóink nagy szakmai gyakorlattal és megfelelő képesítésekkel rendelkeznek feladatik legmagasabb minőségű ellátása érdekében. RAD 2000 Kft. az alábbi társaságok száz százalékos tulajdonosa: Gépkontroll Kft., Petrol Team Kft. 


Elsődlegesen gépészeti kivitelezési vállalkozásként, mára már 20 főt meghaladó dolgozói létszámmal rendelkezünk, és generál kivitelezéseket végzünk a gáz- és olajipar minden területén.


Kivitelezéseit tekintve A Rad 2000 Kft. a hazai energetikai piac
​ és gázipar egyik kiemelkedő szereplője.Minőség, környezet és biztonság

Munkatársasink a vállalat működtetését integrált irányítás rendszer üzemeltetésével végzik. Ez magába foglalja az ISO 9001 minőségmenedzsment, ISO 14001 környezetmenedzsment és ISO 45001 egészség és biztonságtechnika menedzsment szabványok együttes alkalmazását.Minőség- Környezeti- és MEB politika

A RAD2000 Kft. elsőrendű üzleti célja, hogy tevékenységével a megrendelői részére mindig a legmagasabb minőségben, az elvárt határidőre teljesítse megbízásait.

Vevőink elégedettségének folyamatos növelése törekszünk.

Azonosítjuk, és maradéktalanul betartjuk a tevékenységeinkre vonatkozó működési, valamint a szolgáltatásainkra vonatkozó szakmai jogszabályokat és rendeleteket.

Biztosítjuk munkatársaink felelős, minőségtudatos magatartásának kialakítását, valamint fenntartását

Tevékenységünk során törekszünk a minél kisebb környezeti terheléssel járó technológiák alkalmazására.

A környezeti terhelés csökkentése érdekében, folyamatosan tökéletesítjük folyamatainkat, optimális erőforrás felhasználásra, és a képződő hulladék mennyiségének csökkentésére fókuszálva.

Munkatársaink körében, rendszeres oktatásokkal biztosítjuk, a felelős környezettudatos megatartás fenntartását.

Legfőbb célunk, hogy megelőzzük a környezetszennyezést, és a környezeti károkat.

Célunk, környezeti teljesítményünk folyamatos növelése.

Munkáink során, rendszeresen vizsgáljuk a jelentkező munkahelyi veszélyeket és kockázatokat, a fő hangsúlyt a megelőzésre fektetve.

Minden olyan tevékenység, hatás minimalizálása törekszünk, mely akár csak a lehetőségét is magában hordozza, hogy balesetet vagy egészségkárosodást eredményezzen.

Biztosítjuk az egészséget nem veszélyeztető biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket.

Fontosnak tartjuk MEB teljesítményünk folyamatos fejlesztését, egy magasabb szintű, speciális, SCC/VCA munkavédelmi rendszer fenntartásával.

Fontosnak tartjuk, hogy a MIR-KIR-MEBIR követelmények alapján működő rendszerünk, feleljen meg a jogszabályi követelményeknek, valamint a vevőink, az érdekelt feleink és munkatársaink elvárásainak.

Alvállalkozóinkkal, oktatások keretében, ismertetjük integrált minőség- környezeti- és MEB politikánkat.

Biztosítjuk, integrált irányítási rendszerünk folyamatos fejlesztésének feltételeit.


Siófok, 2021.02.08

                                                        Bernula János

                                                          Ügyvezető

Ugrás az oldal tetejére