Rólunk

RAD 2000 Kft.

Cégünk 2000-ben alakult, de jelenlegi tevékenységét 2008-as tulajdonos váltás óta végzi. A székhely és a telephely Siófokon található. Társaságunk rendelkezik a munkák elvégzéséhez szükséges gyártói tanusítványokkal, technológiákkal és eszközökkel. Munkavállalóink nagy szakmai gyakorlattal és megfelelő képesítésekkel rendelkeznek feladatik legmagasabb minőségű ellátása érdekében. RAD 2000 Kft. az alábbi társaságok száz százalékos tulajdonosa: Gépkontroll Kft., Petrol Team Kft. 


Elsődlegesen gépészeti kivitelezési vállalkozásként, mára már 20 főt meghaladó dolgozói létszámmal rendelkezünk, és generál kivitelezéseket végzünk a gáz- és olajipar minden területén.


Kivitelezéseit tekintve A Rad 2000 Kft. a hazai energetikai piac
​ és gázipar egyik kiemelkedő szereplője.Minőség, környezet és biztonság

Munkatársasink a vállalat működtetését integrált irányítás rendszer üzemeltetésével végzik. Ez magába foglalja az ISO 9001 minőségmenedzsment, ISO14001 környezetmenedzsment és OHSAS18001 egészség és biztonságtechnika menedzsment szabványok együttes alkalmazását.
MINŐSÉGPOLITIKA

A RAD 2000 Kft. elsőrendű üzleti célja, maradéktalanul megfeleljen a mindenkori megbízói igényeknek a vevői elégedettség folyamatos növelése mellett. A társaság működési területe elsősorban a szénhidrogén ipar, ahol a minőség különösen hangsúlyos, tekintettel a létesítmények veszélyességére.

Társaságunk minden erejével törekszik a munkatársak szakmai tudásának, munkamódszereinek és az alkalmazott technológiáinak folyamatos fejlesztésére, a tevékenységek műszaki és gazdasági színvonalának emelésére és a vevők megelégedettségének növelésére. Az ágazat szabványait és a partnerek belső előírásait betartva végzi tevékenységét.

Az ISO 9001 minőségirányítási rendszerszabványnak megfelelően alakította ki minőségirányítási rendszerét, 2009-ben tanúsító szervezet által minősíttette és a jövőben is ennek megfelelően végzi munkáját.

A RAD 2000 Kft. minden tagja, alkalmazottja és alvállalkozója tisztában van társaságunk minőségpolitikájával, a tevékenységek minőségorientáltságával, valamint azon eljárásokkal, folyamatokkal, amelyek ezt biztosítják.

Minőségirányítási rendszerünkben elsődleges a vezetők személyes elkötelezettsége.

Támogatjuk alkalmazottjainkat, hogy a korszerű szakmai ismereteket sajátítsák el és elvárjuk azok alkalmazását. Rendszeres minőségügyi és szakmai képzéssel biztosítjuk a munkatársak felkészültségének folyamatos javítását.

Meggyőződésünk, hogy a fenti minőségpolitika biztosítja az ISO 9001 szabványnak megfelelő működést és ezen keresztül a végtermékeink magas minőségét.

A RAD 2000 Kft. vezetése elkötelezett a folyamatos fejlesztés iránt.


KÖRNYEZETI POLITIKA

A RAD 2000 Kft Nagy és nagy-középnyomású gázátadó- és fogadó állomások, szénhidrogén szállító és elosztó acélvezetékek kivitelezését és karbantartását végzi.

A környezetvédelemmel kapcsolatos tevékenységünket az ISO 14001:2004 szabvány és a vonatkozó jogszabályi előírásokkal összhangban végezzük.

A tevékenységünk során törekszünk a kisebb környezeti terheléssel járó technológiák alkalmazási arányának javítására, az anyagfelhasználás és a hulladékok keletkezésének fokozatos csökkentésére. A környezetvédelem szempontjából célul tűztük ki, hogy tevékenységünk során folyamatosan fejlesztjük azon folyamatainkat, melyekben optimalizálni tudjuk az erőforrások felhasználását, valamint csökkenteni a környezet terhelését és megelőzzük a környezetszennyezést, valamint anyagi és környezeti károkat.

Alkalmazottainkat folyamatosan képezzük, hogy a környezetvédelmi előírásokat minél fontosabbnak tartsák, és ennek megfelelően végezzék munkájukat.

Tevékenységünkbe bekapcsolódó beszállítókkal és alvállalkozókkal ismertetjük környezeti politikánkat.

Bevezettük a bérelt telephelyen a szelektív hulladékgyűjtést, felhívtuk minden munkatársunk figyelmét a szelektív hulladékgyűjtők használatának fontosságára.

A RAD 2000 Kft vezetősége rendszeresen felülvizsgálja a környezetvédelmi előírások betartását. A RAD 2000 Kft vezetősége e politika betartását figyelembe véve optimalizálja a rendelkezésre álló erőforrások felhasználását.

Előírásaink betartásával jó példát szeretnénk mutatni üzleti partnereinknek és környezetünknek.

A vezetőség elkötelezett a folyamatos fejlesztésre és a környezetszennyezés megelőzésére.


MEBIR POLITIKA

Az RAD 2000 Kft. vezetése elkötelezte magát a MEB teljesítményének folyamatos javítására, melynek tükrében: Működtetjük, és fejlesztjük a Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonságtechnikai tevékenységünket,

Célunk, hogy tevékenységünk feleljen meg a jogszabályi, vevői, alkalmazotti és egyéb érdekelt felek követelményeinek. Rendszeresen vizsgáljuk munkáink során a jelentkező veszélyeket és kockázatokat, a fő hangsúlyt a megelőzésre fektetjük.

Elsődleges cél, hogy dolgozóink biztonságosan végezzék munkájukat, legfőbb célunk, az egészségvédelem erősítése, személyi sérülések megelőzése, törekvések az EBK teljesítmények folyamatos javítására, az egészségre káros, akár fizikai, akár szellemi téren megelőzzük mindazon tevékenységeket, eseményeket, melyek a munkavégzéssel kapcsolatban jelentkezhetnek.

Másodlagos cél minden olyan tevékenység, hatás minimalizálása, mely akár csak a lehetőségét is magában hordozza, hogy balesetet vagy egészségkárosodást eredményezzen. Egészségvédelmi és biztonságvédelmi céljaink elérése érdekében egyrészről biztosítjuk dolgozóink számára a megfelelő hátteret, legyen az munkakörnyezeti, egyéni védőfelszerelés, vagy erőforrásbeli támogatás. Másrészről állandó tréningekkel, továbbképzésekkel segítjük elő, hogy minimalizáljuk a munkavégzés során az esélyét bármilyen kockázati tényező előfordulásának.

Az egészséget nem veszélyeztető biztonságos munkavégzés és az ehhez szükséges feltételek megteremtése, valamint a megfogalmazott célkitűzéseink megvalósítása a RAD 2000 Kft. dolgozóinak nem csak érdeke, hanem egyben kötelessége is.

A RAD 2000 Kft. MIR KIR MEBIR politikája minden dolgozó részére elérhető a cég belső hálózatán, valamint a bérelt munkahely ebédlőjében kifüggesztve.Ugrás az oldal tetejére